Klaas de Vries


Klaas de Vries

Organisatie:
RVO

Spreker op:
Dinsdag 31 maart

Klaas W. de Vries – Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) – is actief voor duurzaam en energieneutraal bouwen bij het programma Kennishuis Duurzaam Gebouwde Omgeving. Het Kennishuis Duurzame GO verzamelt kennis over trends en ontwikkelingen rond innovatieve bouwconcepten en voorziet de bouwsector en het ministerie van BZK van informatie.

Op internet is die informatie te vinden in de unieke Database Energiezuinig Gebouwd (www.rvo.nl/energiezuiniggebouwd), met meer dan 350 gerealiseerde zeer energiezuinige woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten. Het Kennishuis publiceert ook Infobladen en interessante rapportages over zeer energiezuinig en energieneutraal bouwen.

Klaas de Vries (1952) werkt sinds 2005 voor RVO.nl. Daarvóór werkte hij van 2001-2005 bij het Nationaal Dubo (Duurzaam Bouwen) Centrum als kennismedewerker. Van huis uit is hij bouwkundige en werkte onder meer als bestekschrijver en projectleider bij een van de grote architectenbureaus van Nederland. Door deze jarenlange ervaring is hij voor velen een vraagbaak waar het gaat om duurzaam en zeer energiezuinig bouwen. 

Verder is Klaas een enthousiast schaatser, zeiler en liefhebber van lange fietsvakanties met zijn echtgenote. En opa natuurlijk, van 6 prachtige kleinkinderen!

« Naar het overzicht met sprekers

Terug naar boven