Jeroen Jonkers


Jeroen Jonkers

Organisatie:
Winkelstraatdokter

Spreker op:
Donderdag 2 april

Wanneer komen mensen zelf in beweging? Bewonersinitiatief Ik Geef om de Jan Eef begon vier jaar geleden met een uitnodiging: ik geef om mijn winkelstraat, jij ook? Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de eerste crossover winkelstraatvereniging van Nederland, waarbij winkeliers en bewoners samen hun buurt verlevendigen en verbeteren.

Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring met retail, starters en ondernemerschap. Ik werkte onder andere bij het Ondernemershuis in Amsterdam als vestigingsmanager en bij Woningcorporatie Ymere als senior accountmanager bedrijfs onroerendgoed. Naast mijn werk als aanjager van winkelstraatvereniging Jan Eef heb ik een bureau als winkelstraatdokter.

 Ik houd van ondernemende mensen die dingen zelf doen, eigenwijs zijn en niet afwachten. Daarbij probeer ik ervoor te zorgen dat zij het roer krijgen en ermee aan de slag kunnen. Zodat ze kunnen vormgeven aan nieuwe plannen en creatieve ondernemersideeën. Als het even kan probeer ik daarbij samen met anderen nieuwe wegen te bewandelen en alternatieve organisaties te bouwen. Dat bepaalde beleids- en logistieke zaken altijd al op een bepaalde manier geregeld werden, is namelijk geen reden om het zo te blijven doen. 

« Naar het overzicht met sprekers

Terug naar boven