Jan Pieter van Dalen


Jan Pieter van Dalen

Functie:
Senior Adviseur / Kwaliteitsmanager

Organisatie:
Nieman Raadgevende Ingenieurs

Jan Pieter van Dalen werkt als senior adviseur / kwaliteitsmanager bij Nieman Raadgevende Ingenieurs B.V. Kwaliteitsmanagement, de brug slaan van kwaliteit op papier naar kwaliteit in de praktijk is één van zijn expertises.

Hij is ervan overtuigd dat kwaliteitsdenken leidt tot betere projecten , prettiger samenwerken en blijvende kwaliteit. Dit vraagt wel om het inrichten, faciliteren en aanjagen van deze strategie. Gedacht moet worden in eindtermen en productkwaliteit. Om dat te bereiken is ruimte nodig om kwaliteitssystemen in te richten en te onderhouden. De bouw verandert op dit punt en werkt aan professionele aandacht hiervoor.

Jan Pieter brengt zijn expertise hiervoor in bij diverse (grote) projecten zoals de bouw van de nieuwe gevangenis te Zaanstad (PPS constructie van 350 mln) en heeft deze rol in de laatste jaren bij de nieuwbouw van het Meander Medisch Centrum te Amersfoort vervuld. Zijn visie en ervaringen deelt hij graag in deze 17 minutes market vision. Hij toont aan dat kwaliteitsdenken wérkt. Van harte welkom!

« Naar het overzicht met sprekers

Terug naar boven