Corinne Schrauwen


Corinne Schrauwen

Organisatie:
WeConnectYou

Spreker op:
Donderdag 2 april

WeConnectYou is een adviesbureau op het gebied van architectuur en bouw, gevestigd in Amsterdam, dat diensten aanbiedt ten behoeve van internationale samenwerkingen. Beide partners zijn architecten met een uitgebreide internationale ervaring.

Gyana Bindo is een Braziliaanse architect (Mackenzie University São Paulo 1979). Haar internationale ervaring bouwde zij op terwijl zij woonde en werkte in onder andere Brazilië, India, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Zij begon haar carrière als architect en ondernemer in São Paulo. Sinds 1991 woont en werkt zij in Nederland (Amsterdam).

Corinne Schrauwen is een Nederlandse architect (TU Delft 1989). Haar internationale ervaring bouwde zij op terwijl zij woonde en werkte in onder andere Nederland, Frankrijk, Ghana en Italië. In 1994 startte zij, na 4 jaar in Italië (Firenze) te hebben gewerkt, haar eigen architectenbureau in Amsterdam, waar zij nu nog woont en werkt.

Gyana Bindo en Corinne Schrauwen werken succesvol samen sinds 1996, in eerste instantie als architecten. Zij waren onder andere betrokken bij de projecten van de beroemde Italiaanse architect Natalini in Nederland, bouwden enkele woningen in Brazilië en adviseerden internationale retailers bij hun bouwplannen.

In 2013 besloten zij hun kennis en ervaring te bundelen om een nieuwe onderneming op te zetten: WeConnectYou international projects. De ervaring van architecten die gewend zijn in een internationale omgeving te werken hebben zij uitgebreid naar een breder pakket van diensten op het gebied van projectmanagement, advies en organisatie.

WCY ondersteunt ondernemingen die in het buitenland actief zijn, voornamelijk in de bouwsector. WCY legt de verbinding tussen professionals uit verschillende landen en slaat bruggen tussen vreemde talen en onbekende culturen.

« Naar het overzicht met sprekers

Terug naar boven