Boudewijn Goedhart


Boudewijn Goedhart

Functie:
Directeur

Organisatie:
BouwKennis

Spreker op:
Dinsdag 31 maart

Vanaf 2007 staat Boudewijn aan het hoofd van BouwKennis. Hij heeft hier de dagelijkse leiding over de verkoopafdeling, een onafhankelijke vakredactie, stuurt de marketinginspanningen aan en stippelt het beleid uit. Onder zijn vleugels is het personeelsbestand inmiddels verdubbeld en is BouwKennis uitgegroeid tot dé markt- en marketinginformatieleverancier in de bouw-, vastgoed- en installatiesector. Als directeur heeft Boudewijn in de loop der jaren een scherpe neus ontwikkeld voor de richting waarin markten zich ontwikkelen.

Als ervaren b2b marketeer in hart en nieren zet hij deze verwachtingen samen met exclusief marktonderzoek krachtig om in een duidelijke visie, met praktische handvatten waarmee uw bedrijf direct aan de slag kan. Dit maakt Boudewijn een veelgevraagd spreker over de toekomst van (marketing in) de bouw. Hij spreekt voor allerlei doelgroepen, van managers en marketeers tot handelaren en installateurs.

Boudewijn is van vele markten thuis en spreekt graag over uiteenlopende gebieden als b2b marketing, productie- en prognosecijfers, woningbouw en utiliteitsbouw, online media, e-commerce, de renovatiemarkt, duurzaamheid en de handel. Goedhart: "De bouw verandert. Maar in welke richting? Welke trends en ontwikkelingen worden dusdanig van belang dat u aan boord moet stappen? En hoe haalt u hier vervolgens het meeste profijt van?

« Naar het overzicht met sprekers

Terug naar boven