Arthur Lippus


Arthur Lippus

Organisatie:
Splids!

Spreker op:
Dinsdag 31 maart

Arthur Lippus is van jongst af aan gepassioneerd voor de bouw. En dan vooral wat het met mensen doet. De makers en de gebruikers. Daarbij verwondert hij zich graag. Is het nog wel logisch wat we doen? En van daaruit op reis en onderweg samen met anderen verrassende ontmoetingen en combinaties maken die bijdragen aan een nieuw perspectief.

Van zomer 2010 tot zomer 2014 was Arthur trekker van de innovatie agenda binnen Woningstichting Portaal. Sinds zomer 2013 lid van het kernteam van De Stroomversnelling, eerst gedetacheerd vanuit Portaal, sinds kort als zelfstandige. Daarnaast is hij al enige tijd bestuurslid bij Netwerk Conceptueel Bouwen en Makkers in de Bouw

Al in 2005 gaf Arthur kleur aan nieuw Leyden  waar huurders voor het eerst uit een legodoos hun eigen huis samen konden stellen. In 2012 organiseerde hij  niaNesto, een Voice of Holland voor de woningbouw, dat energienotanul bouwen en wonen op de kaart zette. Daarnaast is hij mede initiator van onder meer BarbahuisDe KetenmonitorLincubator en de De Stroomversnelling. Baanbrekende initiatieven op weg naar het wonen van morgen.

« Naar het overzicht met sprekers

Terug naar boven